FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Egyesület
- alapítva 2009
Egy pályaellenőrző körút képes krónikája

Mivel a héten volt egy nagyon erős szeles, - mondhatjuk viharos - napunk is, jónak láttuk egy nagyobb ellenőrző körútra indulni. Hogy milyen helyes volt a feltételezésünk, azt az alábbi képek ill. rövid videók is igazolják. Egy sor kidőlt fát kellett eltakarítanunk, amit szerencsére sikerült kivétel nélkül megtennünk. Ami nagyobb példány egy darab még a 4-es pályán fekszik keresztben (no meg az Ultra felső oldalán, de az kerülhető), ezekre bírjuk az erdészet ígéretét, hogy ők ott besegítenek.

A sok kidőlt fa mellett eleve tervbe volt véve néhány nagyobb kő eltávolítása is, ami különösen a vontatmányainknak volt útban, ill. azokra jelentett veszélyt. A mellékelt ábra szerint azonban ezt a feladatot is megoldottuk. Végezetül egy menet közbeni fotó, hogy milyen a lepelhóval borított felső régió látképe a vezető fülkéből.

 

 

 

 

 

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Egyesület
Minden jog fenntartva © 2024
XATON Webstudio logo