FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Közhasznú Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Kh. Egyesület
- alapítva 2009
FÁBER park-nap

Az előzetes terveink szerint - időjárási okok miatt egy hét csúszással - ma megtartottuk a lassan már hagyományosnak számító novemberi FÁBER park-napot. Ilyenkor összejön 10-20 tagtársunk, és azokat a helyeket megtisztítjuk ágbenövésektől, amik a téli pályapreparációt ill. azok síléccel történő használat akadályoznák.

A mai napon 11 tagtársunk fogott ágvágó ollót és védőkesztyűt, majd a megbeszélt 9:30 órai kezdettel nekiugrottunk az Újréti nyiladék és a Répatároló pontok közti szakasz déli oldalának. Itt az erdészet eltávolította a vadvédő kerítést, és mindazok a vékonyabb ágak, amik erre támaszkodtak, most belógtak a mi űrszelvényünkbe. Serény munka lévén, jóval idő előtt végeztünk, így át tudtunk menni a 2-es pálya alsó szakaszára, (az Ultra oldalában) ami szintén nagyon benőtt már. Olyannyira, hogy a TAEG traktora sem tudott már végigmenni bizonyos helyeken. Szerencsére itt voltak már bizonyos egyéni előmunkálatok, így amikor itt végeztünk, még mindig volt a kis csapatban annyi lelkesedés, hogy a WEST-END pont alatti kanyarra belógó fenyőágakat is vissza tudtuk nyesni.

Mindezek után bizalommal várjuk az első havazást, amit havas eső formájában már november második felére jelez a meteorológia.

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Kh. Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
SzJA 1%:
Egyesületünk közhasznú. Ez azt jelenti, hogy felajánlhatod személyi jövedelemadód 1 %-át. Ehhez csak az adószámunkat kell beírni a megfelelő nyomtatványra: 18 98 85 72-1-08

További támogatási lehetőségekről ITT olvashatsz.

Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Közhasznú Egyesület
Minden jog fenntartva © 
2023
XATON Webstudio logo
menu