FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Egyesület
- alapítva 2009
Üzemel a web-kamera az Erdők Házánál

A TAEG Zrt. - talán nem utolsósorban Egyesületünk kérésére ill. javaslatára - felszerelt és beüzemelt egy web-kamerát a Muck-nál található állatsimogató területén, az Erdők Házánál. Itt rendelkezésre áll az a háttér infrastruktúra, amivel ez műszakilag is lehetségessé vált. A web-kamera elérhető az alábbi linkről:

https://www.idokep.hu/webkamera/erdohaza

Egyesületünk szorgalmazta egy az időkép meteorológiai portálra történő automata időjárásjelző berendezés beüzemelését is, lévén Sopronból lassan minden bejelzés "kikopott" az utóbbi időben (jelenleg csak az alagútépítőké működik, feltételezhetően a kivitelezés idejére). Az Erdők Házánál működik egy meteorológiai állomás, de az nem az időképpel függ össze, és kérdéses, hogy a kompatibilitás létrehozható-e? Várjuk a fejleményeket és addig is örülünk a web-kamerának, javasoljuk, hogy mielőbb könyvjelzőzd magadnak a fenti linket!

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Egyesület
Minden jog fenntartva © 2024
XATON Webstudio logo