FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Egyesület
- alapítva 2009
Az első igazi síelős nap

Tegnap annyi gépi nyomfektetés megvalósult, hogy a Károly-magaslati parkolóból már sítalpon fel lehet menni a felső körpályák találkozási pontjáig: a 3PP (3 pálya-ponthoz). Itt gépi nyom már csak a volt műszaki határzár nyomvonalára futotta. Mint tegnap jeleztük, a motoros szán meghibásodott, amit ma délre meg tudtunk javítani, és saját "lábon" lejött, sőt még a tegnapi 4A mellé ma befejeztük a 4-es pálya preparálását is. Úgyszintén jutott energia a 4B összekötőre is.

Aki most próbálja a sífutást, annak tökéletes a Fáber-réti erdészház mögötti Gyakorló-rét, ahol egy szépen preparált körpálya várja. Parkolni lehet a Károly-magaslat alatti nagy parkolóban, ameddig dupla széles út vezet fel.

A Muckra vezető útról a hó le lett tolva, de a maradék jeges. Bár ma láttunk végigmenni egy sózógépet is, ennek hatását nem nagyon éreztük utána. A pályák megközelítése továbbra is a legnagyobb kihívás, különösen a nem látható padka, és az emiatt várhatóan az árokba csúszó és ott a forgalmat akadályozó gépkocsik miatt. Ezért mindenkit arra biztatok, hogy minél lejjebb szálljon ki az autóból, aki pedig tovább halad igen óvatosan, és kizárólag jó téli felszereléssel (lapáttal a csomagtartóban!) tegye.

Néhány mai kép kedvcsinálásnak:

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Egyesület
Minden jog fenntartva © 2024
XATON Webstudio logo