FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Egyesület
- alapítva 2009
FÁBER aktualitások

A napokban a TAEG befejezte a 4-es pályánk melletti fakitermelést követő ág-begyűjtést és úthelyreállítást. Ez a Kőfejtő út melletti Sopron Start pont felett kb. 400 m-re kezdődött és az Erdészházig tartott. A szakaszt még közvetlenül munkavégzés után bejártam az illetékes erdésszel, aki a vállalkozóval példamutatóan kitakaríttatta a munkák során járhatatlanná vált útszakaszt, sőt azt még traktor után szerelt eszközzel le is simíttatta. Köszönet ezért a gondos hozzáállásért!

Ugyanitt szomorúbb hír, hogy az erdő bizonyos helyein rengeteg szemét található. Szerencsére pályáink mellett ez nem jellemző, pedig sokan használják őket futásra, gyaloglásra, hegyi kerékpározásra. Ezért célzott takarítási bejárást idén nem kell hirdetnünk (mint volt néhány évvel ezelőtt).

Végül egy igen jó hír mindazon kerékpárosnak, aki szeret a Fertő tó körül kerekezni (idézem):

Április 14-től augusztus 25-ig turisztikai jelleggel indít vonatokat a GYSEV Zrt. Sopron és Nezsider (Neusiedl am See) között. A járatok minden szombaton és vasárnap naponta kétszer, reggel 9:08-kor, illetve 15:08-kor indulnak Sopronból, majd a pinnyei, fertőszentmiklósi és fertőszéplaki megállás után a Fertő tó keleti oldalán haladva érik el Nezsidert. Innen 11:33-kor, valamint 17:33-kor fognak visszaindulni a vonatok.

További részletek a GySEV menetrendjében találhatók.

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Egyesület
Minden jog fenntartva © 2024
XATON Webstudio logo