FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Egyesület
- alapítva 2009
Tavasz-kezdetkor is teendők

Már messze van a kevés decemberi hó, és pont ma 20-án van csillagászati tavaszkezdés. De ilyenkor is akad bőven egyesületi tennivaló. Volt aki sífutó felszerelést bérelt még márciusban (!) - Ausztriában voltak még havas helyek, - nemrég a "Fehér kövek" pálya ügyében tárgyaltam az Eszterházy erdészet illetékes vezetőjével, szerencsére az ő részükről is akadálytalan ennek a pályának a használata.

Tegnap a POLARIS-unkat vitte Béla éves szervízre. (Lásd fotó-mellékleteket is). Mivel ezt a gépet Kapuváron kell szervizeltetnünk, ilyenkor előtte utánfutót kell bérelni, (másnap visszavinni), azaz pénz és macera.....

Adminisztrációs teendő is akad mindig: e hó végéig le kell adnom a 2023. évi Városi támogatás elszámolását a Sportfelügyeleten. Ezt követően Judit elkészíti a mérlegünket, majd lassan készülünk a mérlegjóváhagyó közgyűlésünkre is, ami idén ráadásul tisztújító is lesz. Akinek van kedve az Egyesületünk adminisztratív vezetésében részt venni, az kérem, hogy már előre jelezze nekem!

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Egyesület
Minden jog fenntartva © 2024
XATON Webstudio logo